Vårt erbjudande

Anlitar du oss kan du känna dig trygg med att vi tar hand om dig och din dröm. Våra snickare är specialister inom bygg och renovering samt inredning och vi är måna om att hålla hög kvalitet på allt vi gör.

Vi hjälper dig gärna med allt från planering till tips och råd hur bygget ska genomföras och du kan få förslag på materialval, byggtekniker eller annat som dyker upp under projekttiden. Vi ger dig generalentreprenad om du vill det och arbetar långsiktigt med lokala samarbetspartners, såsom elektriker, rörmokare och takläggare m.fl.

Vi har en Ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar som gör att du alltid kan vara säker på att bygget blir färdigställt även om oförutsedda saker skulle hända.
 

Planering och genomförande

När vi träffas går vi igenom projektet tillsammans med dig. Vi sätter upp en tidsplan utifrån de ramar som finns. Vi ger dig ett fastpris eller löpande pris, vilket som passar bättre. Vi kan skicka delfakturor under projektets gång eller fakturera allt när jobbet är utfört. Det bestämmer vi tillsammans. Vi vill att du blir nöjd med det utförda arbetet.

 

Allt material och alla underleverantörer går via oss så du kommer bara att behöva ha en kontaktperson under hela projektet.

 

Fundera gärna innan vårt första möte på vad du vill ha för reslutat. Vad som är viktigast för dig? Tid, kvalité eller pris, eller alla tre? Har du redan köpt materialet eller vill du ha hjälp med det? Vill du ha generalentreprenad? Fler frågor svarar vi gärna på när vi träffas.

Takrenovering i Bonnstan.